La gent gran de Rupit i Pruït vol compartir les seves millors receptes amb tota la gent apassionada per la cuina casolana. S’ha aprofitat una sessió dels Espais Activa’t per posar en comú les fórmules culinàries que fa servir cadascú i deixar que els secrets més ben guardats per les cuineres, surtin a la llum. De tot aquest coneixement i intercanvi d’idees i mètodes, se n’ha preparat un document amb totes les indicacions que cal seguir per aconseguir un bon plat a taula.
En aquest document hi trobareu les receptes de l’arròs amb poma, la crema sorpresa, el pastís de ruibarbre i el llom amb ametlles, entre d’altres. Trobareu receptes tradicionals de diferents nivells de dificultat, totes elles explicades per les seves autores d’una forma ben entenedora. Us animeu a preparar-les?
Aquest llibret s’ha preparat en motiu de la Diada de Sant Jordi i ha estat editat per un grup de dones de l’Espai Activa’t de Rupit i Pruit. Se n’ha fet entrega d’una còpia a tots els assistents a la sessió. Si a tu també t’agradaria tenir-lo, pots descarregar-lo fent clic en el botó següent: