“Tinc experiències molt maques d’aquest temps anant al Grup Obert de Participació Activa. La que millor recordo és quan vam fer el teatre d’improvisació, perquè vam riure moltíssim. Tothom va col·laborar, però hi va haver dues persones que ho van fer tant bé, que vam caure de cul a terra de tant riure. Va ser molt divertit!”

Núria P.Espai Activa't Santa Eugènia de Berga

“Quan treballes, no tens temps de res, i un cop deixes de fer-ho, has de trobar opcions per mantenir-te activa. Al estar prejubilada, l’Espai Activa’t m’ha permès continuar fent allò que m’agrada i apropar-me a la gent del poble. Disfruto moltíssim en els tallers de cuina. Cadascú explica les seves receptes i els seus trucs, així podem compartir el que sabem fer i aprendre de tothom. Últimament ho fem per Instagram, perquè no ho podem fer presencialment, i ha estat tot un descobriment per mi! Estic molt contenta.”

Assumpta T.Espai Activa't Santa Eugènia de Berga

“Abans m’agradava molt anar al Casal a jugar al Rummikub i a trobar-me amb les amigues. Ara estem en pandèmia i ens hem hagut de reinventar. Cada setmana fem una excursió caminant pel municipi amb les companyes, que són totes molt divertides, i és la manera que tenim per trobar-nos i passar-nos-ho bé.  De tant en tant ens asseiem i fem la xerradeta.” 

Carme P.Espai Activa't Santa Eugènia de Berga

“No em feia pagues de poder venir perquè tinc dificultats per caminar bé. Un dia, la meva germana em va dir que jo podia caminar igual que les altres. I aquí estic. Aquí camino i m’ho passo bé. Estic ben alegre amb tota la colla i me les estimo molt.”

Maria P.Espai Activa't Santa Eugènia de Berga

“Fa poc temps que he aterrat a l’Espai Activa’t i estic super contenta amb tota la colla perquè són tots molt ben parits. Tenim molt contacte i tothom espera a tothom. Fem grans caminades i visitem coses del poble que no les havia vist mai, amb el temps que fa que visc a la plana.”

Antònia P.Espai Activa't Santa Eugènia de Berga