“Per mi ha estat un lloc on poder conèixer gent, ja que quan em vaig jubilar, no coneixia ningú al poble. No em relacionava amb ningú perquè treballava fora i els caps de setmana em quedava a casa. Des que vaig entrar al Casal i a l’Espai Activa’t, he anat coneixent gent. Llàstima que amb això de la pandèmia estem més limitats. Trobo que és un lloc idoni per tenir relacions socials i on realitzar un munt d’activitats que són molt positives per mi.”

Assumpta R.Espai Activa't l'Esquirol

“Em trobo molt a gust amb tot l’equip de l’Espai Activa’t. M’agraden molt els tallers de memòria, perquè m’ajuden a entrenar la ment i això si que em convé molt. Durant aquests mesos de pandèmia hem rebut uns dossiers d’activitats d’estimulació cognitiva per fer a casa i ja he acabat tots els exercicis.”

Carme M.Espai Activa't l'Esquirol

“Ens van proposar fer una obra de teatre per presentar als municipis del Cabrerès. Ningú volia tenir els papers protagonistes i a mi em van escollir perquè ho fes. La veritat és que no me n’arrepenteixo pas. Estic molt contenta d’haver-ho fet, perquè ens ho vam passar molt i molt bé!”

Agustina V.Espai Activa't l'Esquirol