Estic molt agraïda a l’Espai Activa’t perquè pensen molt en nosaltres, les persones grans. M’ho passo molt bé i aprenc català, que és una dels tallers que més m’agrada, ja que faig moltes faltes i sempre és bo millorar l’ortografia. A part, també participo en la majoria de les activitats que es programen. Si no fos per l’Espai Activa’t, no tindríem pràcticament res per fer al poble. Estic molt contenta en aquest sentit.

Pilar G.Espai Activa't Calldetenes

“M’agrada formar part de l’Espai Activa’t i participar en les activitats, perquè quan ens fen grans mandregem, i si ens aturem, cada cop faríem menys coses. Jo participo al grup de català i m’agrada molt. Em costa una mica però faig el que bonament puc. També vaig a caminar amb el grup. Quan hi ha alguna explicació de cuina, sobretot quan els nostres cuiners, en Jesús i l’Anna, ens fan alguna demostració, no m’ho perdo, perquè sempre tenen alguna idea nova i de bon gust!”

Nati A.Espai Activa't Calldetenes

“M’agrada formar part de l’Espai Activa’t perquè es molt divertit. Ens dinamitza un jovent molt agradable, la Núria i l’Àlvaro, i ens ensenyen moltes coses modernes què sense ells no haguéssim après. També es una bona forma de fer amistats,  perquè a la nostra edat, tots tenim els mateixos problemes. M’ha agradat molt poder fer tallers de cuina i ensenyar als demés a fer les nostres receptes i poder degustar-les després. És molt gratificant que després t’expliquin que les han fet a casa. Espero que quan puguem reunir-nos de nou, puguem continuar col·laborant amb el que sabem fer.”

Ana Maria i JesúsEspai Activa't Calldetenes